Blogg

EPiServer och jag


skrivet den 27 mar av Blogger, klockan:12:54

Hej och välkommen till min nya blogg där jag tänkte berätta lite saker jag vet, komma med tips och publicera lite nyheter och sånt.

Jag jobbar till vardags som IT-konsult åt mediaföretag. Saker jag jobbar med eller har jobbat med är EPiServer, intranät, ERP affärssystemlösningar och business intelligence.

Vad är EPiServer undrar du kanske (om du inte redan vet det)? EPiServer är ett CMS, det vill säga ett Content Management System. Det är alltså ett webbpubliceringssystem som man använder för att driva och uppdatera en site. Det är utvecklat i Sverige och inriktat på att många användare ska kunna arbeta parallellt. Som alla komplexa system kräver det en hel del meckande och det är där jag kommer in i bilden.Mediaföretagen som antlitarmin firma vill också ofta ha hjälp med sina intranät och ERP affärssystemlösningar men det jag jobbar med mest är att få deras EPiServer CMS att fungera som det ska. Det är (oftast) ganska roligt och utmanande.

 

 

 


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt